RO_FUZEFORGE_CGU_Smartmob

v. Iul 2024

Site-ul este publicat de Blue Access Pro (denumit în continuare „BAP”) ale cărui date de contact apar în meniul „Informații despre editor și serviciul pentru clienți”. Accesul la serviciile oferite pe site https://www.fuzeforge.ro/  accesibile pe Internetul mobil (denumit în continuare „Site-ul”) implică acceptarea fără rezerve a acestor prevederi (denumite în continuare „TCG”). 

Toate angajamentele BAP în ceea ce privește protecția datelor cu caracter personal, drepturile pe care le aveți în acest sens și condițiile în care datele dumneavoastră cu caracter personal sunt colectate, prelucrate, stocate și arhivate sunt disponibile pe Site sau făcând clic aici.

TCG sunt redactate în limba română și disponibile online pe site. BAP își rezervă dreptul de a-și modifica TCG. 

Articolul 0 – Definiții

Abonament: înseamnă abonamentul la Serviciu pentru o perioadă săptămânală, reînnobilă tacit pentru perioade de aceeași durată, care intră în vigoare din ziua abonamentului de către Utilizator.

TCG: înseamnă acești termeni și condiții generale de vânzare pentru Serviciu.

Conținut (conținuturi) : înseamnă jocuri video mobile, HTML, PC și Esports oferite Utilizatorilor în cadrul Serviciului. 

Serviciu: înseamnă oferta de Conținut oferită de BAP Utilizatorilor accesibilă pe Site ca parte a înscrierii la un Abonament. 

Site: înseamnă site-ul web https://www.fuzeforge.ro/ paginile web promoționale („pagina de destinație”) publicate de BAP pe care este oferit conținutul.

Mediu (medii) promoțional(e): înseamnă mass-media pe care BAP își promovează Serviciul. Acestea pot include buletine informative, site-uri web, pagini web, bannere mobile. 

Terminal: înseamnă Terminale fixe și Terminale mobile.

Terminal fix: înseamnă orice terminal fix, prezent sau viitor, conectat la o rețea de telecomunicații radio, inclusiv, în special, orice computer (în special PC, tip MAC), televizoare conectate compatibile care permit accesul la Serviciu. 

Terminal mobil: înseamnă orice terminal mobil, prezent sau viitor, conectat la o rețea de telecomunicații radio, inclusiv, în special, orice smartphone compatibil, tabletă conectată care permite accesul la Serviciu.

Utilizator(i): înseamnă persoana (persoanele) care s-au abonat la Serviciu.

Articolul 1 – Scopul  

TCG determină condițiile în care Serviciile prezentate pe Site sunt oferite oricărui Utilizator. Ca parte a Abonamentului la Serviciu, așa cum este definit la articolul 3 din acești TCG, Serviciul oferit pe Site permite Utilizatorilor acces nelimitat și streaming la Conținut pentru terminale fixe și mobile. 

Articolul 2 – Caracteristici esențiale și accesul la serviciu 

BAP poate actualiza, la discreția sa, compoziția, numărul și natura conținutului oferit ca parte a Serviciului.

Utilizatorul care dorește să se aboneze la Serviciu trebuie fie să facă clic pe un banner publicitar pentru a fi redirecționat către o pagină de destinație; sau să acceseze Aplicația și să facă clic pe Conținutul pe care doresc să îl vizualizeze. 

În cazul în care utilizatorul nu este recunoscut pe soluțiile prezentate mai sus, acesta trebuie să urmeze instrucțiunile menționate în aplicație și/sau pe pagina de destinație și, în special, să introducă detaliile cardului său de credit.

Odată ce solicitarea de Abonament a fost confirmată, Utilizatorul va avea acces direct la Conținut prin intermediul contului său și va putea vizualiza Conținutul în funcție de tipul de Conținut vizat de oferta la care s-a abonat.

Accesul la Conținut se realizează electronic prin Internet sau în rețelele Operatorilor de Telecomunicații. 

În cazul în care nu se recepționează Internetul, BAP nu poate fi tras la răspundere dacă aceste condiții nu au fost respectate, deoarece BAP nu controlează nici rețeaua de Internet, nici instalarea computerului și a telefonului Utilizatorului. Este responsabilitatea utilizatorului să verifice conținutul în momentul recepției.

Accesul la și utilizarea Serviciului necesită utilizarea de echipamente, cum ar fi computere sau terminale mobile, mijloace de comunicare (cum ar fi accesul la Internet), software. Acest echipament este responsabilitatea exclusivă a Utilizatorilor, precum și costurile de comunicare suportate de utilizarea acestora.

Orice utilizare a Serviciului de către Utilizator de la locul său de muncă prin intermediul unui terminal profesional trebuie făcută cu autorizarea angajatorului său sau a superiorului ierarhic. 

Utilizatorul trebuie să aibă vârsta legală pentru a accesa Serviciul. BAP nu poate fi tras la răspundere pentru utilizarea Serviciului de către Utilizatorii care au încălcat această regulă. În consecință, minorii trebuie să obțină permisiunea părinților lor (sau a persoanelor cu autoritate părintească asupra minorului), înainte de a comanda Conținutul prezentat pe acest Site.

Articolul 3 – Prețul și condițiile de plată pentru Servicii în contextul abonării la un Abonament 

3.1. Prețuri

Tarifele aplicabile Serviciului sunt prezentate pe Site și sunt accesibile în meniul „Condiții de stabilire a prețurilor”. Acestea sunt exprimate cu toate taxele incluse (TTC). Orice modificare a cotei legale de TVA aplicabile se va reflecta automat în prețul Serviciului la data prevăzută de reglementări.

Prețul indicat nu include niciun cost suplimentar legat de consumul de date generat de navigarea pe Site, facturat de către Operator.

3.2. Modificarea prețurilor și a abonamentelor

Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile aplicabile Abonamentelor. Într-un astfel de caz BAP informează Utilizatorul cu cel puțin treizeci (30) de zile înainte de data intrării în vigoare a oricărei modificări a prețului Abonamentului dvs. În cazul în care utilizatorul nu dorește să accepte modificarea prețului abonamentului, acesta își poate rezilia abonamentul înainte ca modificările de preț să intre în vigoare, așa cum se specifică la articolul 6 din acești TCG. Rezilierea intră în vigoare numai la sfârșitul perioadei de facturare curente 

3.3. Metode de plată

Abonamentul continuă până la reziliere. Pentru a utiliza Serviciul, Utilizatorul trebuie să aibă acces la Internet și să furnizeze unul sau mai multe mijloace de plată. O „Metodă de plată” înseamnă o metodă de plată curentă, validă, acceptată, care poate fi actualizată periodic și care poate include plata printr-un cont terț. Plata pentru Abonament se face prin debit din factura operatorului de telecomunicații al Utilizatorului sau prin card de credit pentru un Abonament încheiat prin intermediul soluției de plată. În absența rezilierii înainte de data facturării, Utilizatorul autorizează BAP să factureze taxele de abonament pentru următorul ciclu de facturare prin metoda de plată utilizată.

3.4. Dovada tranzacțiilor

Înregistrările electronice menținute de BAP vor constitui dovezi valide ale existenței (i) comunicărilor între părți și a oricărei utilizări a serviciilor în legătură cu un abonament efectuat pe sau prin intermediul site-ului. În mod similar, datele înregistrate de sistemul de plăți utilizat și ales de Utilizator (instituție bancară sau de plată sau altul), constituie dovada tuturor tranzacțiilor financiare dintre Utilizator, BAP și instituția în cauză. 

Pentru mai multe informații, Utilizatorul este invitat să consulte prevederile referitoare la acest subiect din meniul „Condiții de preț”.

3.5. Preaviz de reziliere

În conformitate cu articolul L.221-18 din Codul consumatorului, informăm Clientul utilizator că are o perioadă de paisprezece (14) zile complete de la acceptarea și abonarea la Serviciu pentru a-și exercita dreptul de retragere fără a fi nevoie să justifice motive sau să plătească penalități, cu excepția, dacă este cazul, a costurilor de returnare. 

Perioada de paisprezece (14) zile curge de la data încheierii contractului.

Pentru a-și exercita dreptul de retragere, utilizatorul trebuie să ne notifice decizia sa printr-o declarație lipsită de ambiguitate care ne va fi trimisă cât mai curând posibil prin:

  • poștă electronică: 

Pentru utilizatorii vorbitori de limba română: 

customer@fuzeforge.ro 

Sau prin

  • trimiterea corespondenței la următoarea adresă (nu necesită anulare): 

Serviciu clienți Libre Răspuns 94119 – 13629 Aix en Provence cedex 1

Utilizatorul trebuie să specifice în cererea sa următoarele elemente pentru a permite prelucrarea acesteia:

  • datele complete de contact ale Utilizatorului (nume, prenume, adresă poștală, e-mail);
  • denumirea serviciului respectiv;
  • obiectul cererii;
  • numărul de telefon și/sau adresa de e-mail a Utilizatorului, așa cum sunt furnizate în momentul abonării;
  • metoda de plată utilizată;
  • un extras de cont bancar.

O confirmare de primire îi este trimisă prin e-mail atunci când luăm cunoștință de cererea sa de retragere. 

În cazul retragerii de către Utilizator din acest contract, vom rambursa toate plățile primite de la Utilizator în cel mult paisprezece zile de la data la care Compania este informată cu privire la decizia sa de retragere din acest contract.

Articolul 4 – Condiții de consultare a conținutului 

Serviciul este disponibil în România. În contextul utilizării Serviciului, Utilizatorul se angajează să respecte drepturile terților, să respecte prevederile TCG și legile în vigoare. În special, Utilizatorul se angajează:

  • să furnizeze informații adevărate, exacte, actuale și complete despre angajat;
  • să nu utilizeze Serviciul în scopuri profesionale, comerciale sau non-private;
  • să nu contravină niciunei norme civile sau penale;
  • să nu difuzeze informații sau conținut care ar putea cauza funcționarea defectuoasă a Serviciului, cum ar fi software, viruși, bombe logice etc. 

4.1. Durata de valabilitate a accesului pentru consultarea listei de Conținut în cadrul Abonamentului

Abonamentul permite Utilizatorului acces nelimitat la Conținut pe toate suporturile și/sau să descarce unul sau mai multe Conținuturi prin intermediul Site-ului.

Serviciul este compus din Conținut selectat la discreția BAP, care poate actualiza, la discreția sa, compoziția ca număr și natură a Conținutului oferit în cadrul Serviciului.

4.2. Durata abonamentului

Abonamentul este încheiat pentru perioade săptămânale și poate fi reînnoit tacit pentru perioade ulterioare de o săptămână, până la rezilierea de către Utilizator în condițiile menționate la articolul 5.5 din prezentul document.

Articolul 5 – Răspunderea BAP

5.1 Utilizarea Site-ului

În contextul furnizării serviciului, BAP este supus unei obligații esențiale. BAP nu oferă nicio garanție, expresă sau implicită, și nu își asumă nicio răspundere cu privire la utilizarea site-ului. 

Site-ul poate conține imagini și link-uri către site-uri web întreținute de terți („Site-uri terțe”). BAP nu are control asupra Site-urilor Tertelor și nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul acestora, nici în special pentru conținutul link-urilor prezentate pe Site-urile Terților sau pentru orice modificări sau actualizări aduse unui Site Terț. BAP nu este responsabil pentru webcasting sau orice altă formă de transmisie primită de la un site terț sau chiar pentru funcționarea defectuoasă a site-ului (site-urilor) terță parte. Aceste link-uri sunt furnizate de BAP doar pentru comoditate, iar includerea oricărui link nu implică aprobarea de către BAP a conținutului acestor site-uri sau implică vreo asociere între BAP și operatorii acestor site-uri. Este responsabilitatea Utilizatorilor să consulte orice politică de confidențialitate postată pe Site-uri terțe, precum și termenii de utilizare ai acestora și să le respecte.

5.2 Utilizarea Serviciului

BAP nu poate fi trasă la răspundere în cazul unei situații sau în legătură cu Utilizatorul, un eveniment rezultat dintr-o terță parte sau forță majoră. În special, sunt considerate cazuri de forță majoră: condiții meteorologice nefavorabile excepționale, dezastre naturale, incendii, inundații, fulgere, supratensiuni electrice, atacuri, greve, defecțiuni ale operatorilor de rețea și de plăți, viruși informatici și orice eveniment de forță majoră sau caz fortuit în sensul articolului 1148 din Codul civil.

BAP implementează mijloacele necesare pentru a-și furniza Serviciul. Acesta nu poate fi tras la răspundere pentru nicio problemă tehnică independentă de Serviciul său, probleme de comunicații electronice datorate furnizorului de servicii de internet al Utilizatorului, operatorului de telefonie mobilă și terminalului sau computerului Utilizatorului, din orice motiv tehnic, cum ar fi întreținerea curativă sau preventivă, întreruperea sau degradarea rețelelor sau care afectează disponibilitatea Serviciului. În plus, BAP nu poate fi trasă la răspundere în niciun caz în care actualizările sunt necesare pentru buna funcționare a Site-ului, în cazul întârzierilor în trimiterea și/sau primirea mesajelor schimbate între Utilizatori în cadrul Serviciilor. BAP își rezervă dreptul de a suspenda temporar accesul la Servicii pentru lucrări de întreținere și reparații pe Site.

5.3 Informațiile și conținutul furnizate de utilizatori

Consecințele divulgării informațiilor și conținutului furnizat de Utilizator sunt responsabilitatea exclusivă a Utilizatorului în cauză. În plus, acesta renunță la orice acțiune împotriva BAP, în special pentru motivul unei eventuale atingeri aduse dreptului său la imagine, la onoare, la reputația sa, la intimitatea vieții sale private, care rezultă din difuzarea sau divulgarea informațiilor care îl privesc în condițiile prevăzute de prezentul articol, în special la articolul „Dreptul de acces și la protecția datelor cu caracter personal”, în măsura în care utilizatorul a consimțit anterior, în mod liber și explicit la o astfel de divulgare în virtutea înregistrării sale la Serviciu și în aplicarea acestor Termeni de utilizare.

BAP nu poate fi tras la răspundere pentru (și pentru consecințele) acurateții sau inexactității informațiilor și conținutului furnizate de Utilizatori. 

ARTICOLUL 6 – Responsabilitatea utilizatorului

Utilizatorul se obligă, în timpul procedurii de abonare, să indice date complete care sunt în conformitate cu realitatea.

Utilizatorul este informat că, în cazul unei alegeri, a unor informații incorecte sau omise din partea sa sau a nerespectării procedurii de înscriere la Abonament, prețul Serviciului va fi debitat, chiar dacă adresa de e-mail a Utilizatorului nu a fost introdusă în mod corespunzător sau este inexactă sau dacă Terminalul Utilizatorului nu poate citi Conținutul ales sau nu poate descărca Conținutul sau Conținutul de divertisment. 

Utilizatorul este singurul responsabil pentru utilizarea liniei sale telefonice mobile al cărei proprietar este și pentru accesul său la rețeaua de internet. În consecință, orice abonament la Serviciu efectuat prin linia sa de telefonie mobilă și/sau acces la Internet și/sau Internet mobil este considerat a fi fost făcut exclusiv de către Utilizator. 

Utilizatorul este autorizat să se aboneze la Serviciu și să vizualizeze conținutul transmis în flux pe aplicațiile Android, IOS și terminale fixe sau ca descărcare pe aplicații Android și pe terminale fixe prin intermediul software-ului Fuzeforge numai pentru uz personal. În special, utilizatorului îi este interzis să utilizeze Serviciul în scopuri profesionale, comerciale sau promoționale.

Utilizatorului îi este, de asemenea, interzis să:

  • atribuie, transmită, transfere reproduceri ale Conținutului sau ale Conținutului de divertisment, să atribuie, să ofere, să pună la dispoziție, să închirieze Conținutul (Conținuturile) sau Conținutul (Conținuturile) de divertisment, prin orice mijloace;
  • publice, online sau offline, sau să distribuie orice imagine, sunet, fișier, grafică, animație sau orice alt element al oricărui Conținut sau al oricărui Conținut de divertisment,
  • utilizeze Serviciul într-o manieră care poate încălca direct sau indirect drepturile de proprietate intelectuală ale BAP sau ale unei terțe părți, inclusiv încălcarea onoarei, a vieții private personale sau familiale, a imaginii terților sau a moralității,
  • extragă, prin transfer permanent sau temporar, a întregii părți substanțiale din punct de vedere cantitativ sau calitativ a unui Conținut sau a unui Conținut de divertisment sau a bazei de date care compun Serviciul pe un alt suport, prin orice mijloc și în orice formă, precum și reutilizarea prin comunicare publică a întregului sau a unei părți substanțiale din punct de vedere cantitativ sau calitativ a Conținutului sau a Conținutului de divertisment, indiferent de forma pe care o ia,
  • încerce să efectueze oricare dintre aceste acte.

Articolul 7 – Durata și rezilierea

Înscrierea pentru Abonament se încheie pe o perioadă determinată care începe în ziua în care Utilizatorul se înscrie pentru Abonamentul său pe Site și se încheie la data de încheiere a ofertei tarifare achiziționate, în conformitate cu prevederile meniului „Condiții de preț” și ale ofertei achiziționate. Abonamentul se va reînnoi automat la sfârșitul perioadei inițiale de facturare, pentru o perioadă echivalentă cu perioada achiziționată inițial, cu excepția cazului în care Abonamentul este reziliat în conformitate cu termenii de reziliere specificați mai jos.

Utilizatorul își poate rezilia abonamentul în orice moment și va continua să aibă acces la serviciu până la sfârșitul perioadei de facturare. Plățile sunt nerambursabile, iar BAP nu oferă rambursări sau credite pentru perioadele de utilizare parțială sau pentru orice conținut neutilizat. Pentru a-și anula Abonamentul, Utilizatorul trebuie să acceseze pagina „Cont” și să urmeze instrucțiunile. Dacă își anulează Abonamentul, contul său va fi închis automat la sfârșitul perioadei de facturare curente. 

Articolul 8 – Drepturile de proprietate intelectuală 

Mărcile comerciale, figurative sau nu (denumite în continuare împreună „mărcile comerciale”) afișate pe acest site sau în orice buletin informativ sunt mărci comerciale, înregistrate sau nu, aparținând BAP și terților. Menționarea mărcilor comerciale pe acest site nu constituie în niciun fel, implicit sau explicit, o acordare a dreptului de utilizare, a unei licențe sau a oricărei autorizații referitoare la mărcile comerciale menționate fără acordul scris al BAP sau al terțului în cauză. Orice utilizare, neautorizată în mod explicit de către proprietari, a mărcilor comerciale menționate pe site și în conținutul său, alta decât cea acordată în continuare, este strict interzisă. 

În plus, Utilizatorul recunoaște că Serviciul (inclusiv, în special, interfața cu utilizatorul, conținutul editorial, precum și scripturile și software-ul utilizat pentru implementarea Serviciului) conține informații și elemente protejate aparținând BAP și/sau licențiatorilor săi și care sunt protejate de legile referitoare la proprietatea intelectuală, inclusiv, în special, drepturile de autor. În mod similar și mai general, tot conținutul, cum ar fi siglele, grafica, fotografiile, animațiile, textele conținute pe Site și în Servicii (cum ar fi Conținutul) sunt proprietatea intelectuală a BAP sau a partenerilor săi și nu pot fi reproduse, utilizate sau reprezentate fără autorizarea expresă a BAP sau a partenerilor săi, sub sancțiunea procedurilor judiciare.

Drepturile de utilizare acordate de BAP utilizatorului sunt rezervate pentru uz privat și personal în cadrul și pe durata utilizării serviciilor. Orice altă utilizare de către Utilizator este interzisă fără autorizarea BAP.

În special, Utilizatorul se va abține de la modificarea, copierea, reproducerea, descărcarea, difuzarea, transmiterea, exploatarea comercială și / sau distribuirea în orice mod a Serviciilor, a paginilor Site-ului sau a codurilor informatice ale elementelor care alcătuiesc Serviciile și Site-ul.

Articolul 9 – Cookie-urile   

Utilizatorul este invitat să consulte politica de cookie-uri accesibilă pe Site. 

Articolul 10 – Reclamații

Orice reclamație trimisă de Utilizator către BAP poate face referire numai la cele 12 (douăsprezece) luni anterioare datei primirii reclamației respective. Aceasta trebuie făcută în scris și trimisă fie prin poștă la următoarea adresă: Serviciu clienți – Libre Réponse 94119 – 13629 Aix en Provence 1 – Franța (trimiterea e-mailului nu necesită o anulare), fie prin e-mail la: 

Pentru utilizatorii vorbitori de limba română: customer@fuzeforge.ro

BAP nu va fi obligată să ia în considerare solicitările care îi sunt adresate prin alte mijloace. Pentru a fi admisă, orice cerere trebuie să includă cel puțin următoarele elemente:

– datele complete de contact ale Utilizatorului (nume, prenume, adresă poștală, e-mail);

– denumirea serviciului respectiv;

– obiectul cererii;

– numărul de telefon al Utilizatorului, așa cum a fost furnizat în momentul abonării;

– metoda de plată utilizată;

– o copie a facturii detaliate de la operatorul de plată;

– un extras de cont bancar.

Articolul 11 – Acordul dintre părți

TCG constituie un contract care reglementează relația dintre BAP și Utilizator. Acestea anulează și înlocuiesc toate prevederile anterioare și exprimă toate drepturile și obligațiile Utilizatorului și BAP de mai jos.

Neinvocarea de către una dintre părți a încălcării de către cealaltă parte a oricăreia dintre obligațiile menționate în prezentul document nu va fi interpretată în viitor ca o renunțare la obligația în cauză.

În cazul în care una sau mai multe prevederi ale TCG sunt considerate nule sau declarate nule în temeiul unei legi, reglementări sau în urma unei decizii definitive a unei instanțe competente, celelalte prevederi văr rămâne în continuare în vigoare și își vor păstra domeniul de aplicare.

Articolul 12 – Litigii 

Acești TCG sunt supuși legislației franceze. 

În cazul unui litigiu (pentru care numai instanțele franceze vor avea jurisdicție), Utilizatorul va contacta mai întâi BAP pentru a obține o soluție amiabilă.

În conformitate cu prevederile Codului consumatorului privind „procesul de mediere a litigiilor consumatorilor”, Utilizatorul are dreptul de a utiliza gratuit serviciul de mediere oferit de BAP. Mediatorul „dreptului consumatorului” astfel propus este SAS MEDIATION SOLUTION.

După contactarea prealabilă în scris a Utilizatorilor cu BAP, acest mecanism de mediere poate fi contactat pentru orice litigiu al consumatorului a cărui soluționare nu a fost finalizată prin:

  • Site-ul: https://www.sasmediationsolution-conso.fr
  • Electronic: contact@sasmediationsolution-conso.fr
  • fie prin poștă: MEDIATION SOLUTION – 222, chemin de la bergerie 01800 SAINT JEAN DE NIOST

În cazul unui litigiu referitor la interpretarea, executarea și/sau valabilitatea acestor TCG și în absența unei soluționări amiabile, se aplică normele legale de competență.  

Articolul 13 – Aspecte generale

Părțile convin că relația lor va fi guvernată exclusiv de acești TCG.

Anexa I: Formular de retragere

(Vă rugăm să completați și să returnați acest formular numai dacă doriți să vă retrageți din contract) 

— În atenția: clientului de servicii BAP Libre Réponse 94119 – 13629 Aix-en-Provence: 

— Prin prezenta, eu/noi (*) vă informez (*) cu privire la retragerea mea/noastră (*) din contractul de vânzare a bunurilor (*)/de prestare de servicii (*) de mai jos; 

— Comandat la (*)/primit la (*); 

— Denumirea serviciului în cauză; 

— Numele și prenumele utilizatorului; 

— Adresa poștală și adresa de e-mail ale utilizatorului; 

— Numărul de telefon și/sau adresa de e-mail a Utilizatorului, așa cum sunt furnizate în momentul abonamentului; 

— Metoda de plată utilizată; 

— Un extras de cont bancar; 

— Semnătura utilizatorului (numai în cazul notificării acestui formular pe suport de hârtie care trebuie trimis la următoarea adresă: Serviciu clienți Libre Răspuns 94119 – 13629 Aix en Provence cedex 1 (nu necesită anulare); 

— Data(*) Barați varianta care nu corespunde.